Bloemen bij afscheid (Grafwerk en rouwboeketten)

Rouwwerk
Misschien niet het meest populaire onderwerp, maar wel heel belangrijk: mooi bloemwerk bij het nemen van afscheid van iemand die je dierbaar is. Een eerbetoon aan een bijzonder persoon. Bloemen spreken voor zich, vertellen soms ook iets over de persoon, herkenning. Het is mooi als een bloemenboeket passend is, en dat het persoonlijk gemaakt wordt. Daar haal ik dan veel voldoening uit. Ik heb een prachtige werkplek in de natuur. De tijd, de rust en de ruimte om iets moois te creëren.

Mogelijkheden
Soms heel bijzonder, of gewoon anders. Er kunnen bijzondere verzoeken zijn, iets verwerken uit Uw eigen tuin, of meewerken aan het bloemstuk, het vermaken van het grotere bloemstuk tot kleinere toefjes, als herinnering voor bij U thuis. Er zijn veel mogelijkheden. Ik sta overal voor open, dus vraagt U gerust, zo komen we tot de meest unieke stukken.
Hiernaast ziet U in welke sfeer ik werk, ziet U enige voorbeelden en impressies, die U mogelijk kunnen helpen bij het maken van een keuze.

Persoonlijke wensen
Graag wil ik met U Uw wensen bespreken, U helpen om een keuze te maken. Grote of kleinere stukken , het maakt niet uit, het gaat om de aandacht en het uiteindelijk resultaat dat optimaal moet zijn. Dit kunnen we bij U thuis bespreken, of telefonisch, of op onze locatie in Galder.

Passende bloemen voor een uitvaart? Geef uw wensen door en wij laten weten wat mogelijk is!