Cursus & Workshops bloemschikken en decoratie

Beste mensen,

Gezien de huidige coronasituatie gaan de kerstworkshops NIET door.
Helaas, het gaat me aan het hart, maar het is heel moeilijk om overal rekening mee te houden. Maar voor ieders welzijn nu even het beste zo. Wilt u zodra het weer kan bericht krijgen om een workshop te volgen, dan kunt u uw mailadres achterlaten bij mij en evt. ook het telefoonnummer erbij a.u.b.
Hopelijk kunnen wij het weer snel oppakken!

Hartelijke groeten, Ineke van Dooren. 

Data voor cursussen & workshops 2020.

Najaar workshops
Herfststuk,  kosten €50 p.p.

  • 10 oktober – Vol
  • 13 oktober – Vol
  • 14 oktober 19:30 tot 22:00 uur
  • 15 oktober 19:30 tot 22:00 uur
  • 16 oktober 19:30 tot 22:00 uur

Kerst workshops:
1. Grote oasekrans (⌀40cm) in groen/wit grijze tinten (zie foto 1). Lang houdbaar met mooie groensoorten, besjes, moesjes, takjes etc. Eventueel zilver versiering erbij. (Kan ook in roodtinten gemaakt worden met rozenbottel en appeltjes). Graag uw keuze even doorgeven. De prijzen variëren vanaf € 50,- tot € 55,- afhankelijk van de maat. (zie foto 1)

2. Eigen schaal vullen met kerststal/tafelstuk. Grillige takken, amaryllis bol of helleborusje. Bessen, mirthe, eucalyptus soorten, zilvermos+magnolia. Ik heb eventueel eenvoudige maar ook luxe ondergronden beschikbaar. Dit stuk is in groen grijs witte tinten maar u mag er ook rood in verwerken. Graag uw keuze even doorgeven. De prijzen variëren van € 50,- tot € 55,- afhankelijk van de maat.

3. Kerstrekje (zie foto 2). Iets nieuws, iets anders, een mooi strak ijzeren rekje van 45 bij 45 cm. Bovenop een grillige tak, versierd met allemaal mooie groene elementen en leuke kerstmaterialen. Feestelijk versierd met o.a. lampjes, dennenappels en glasbuisjes. I.v.m. met de ondergrond variëren de kosten van € 60,- tot € 65,-

Breng een eigen schaal of ondergrond mee zodat we deze kunnen vullen met bijvoorbeeld de mosbollen, amaryllisbollen en mooie grillige takken erbij.
Mocht u geen passende schaal hebben dan is hier volop keuze in mooie schalen, maar ook eenvoudige oplossingen.
Graag wel een eigen snoeischaartje meenemen.

Voor meer info neem gerust contact op via 06-14342447 of 076-5614746
Of natuurlijk per mail: info@de-appelaer.nl

Met vriendelijke groet,

Ineke

Opties en prijzen
In de kosten van de workshops is alles inbegrepen: koffie of thee met iets lekkers,
en na afloop nog een glaasje fris, of een wijntje.
De groepen (8 tot 10 personen) graag met eigen complete groep aanmelden.
Mocht U willen aansluiten, laat het dan weten, dan kan ik een samengestelde
groep maken. Ook grotere groepen kunnen zich aanmelden,
met in overleg te maken afspraken.
Het doel is een gezellige middag , iets leren , en iets moois mee naar huis nemen.
De kosten van de workshops variëren tussen de € 45,- en € 65,-.  Dit is afhankelijk van de maat en de ondergrond van het stuk.
Dat kan per groep afgesproken worden.

Uitjes voor groepen
Heeft u en leuke groep vrienden, vriendinnen of collega’s en wilt u samen iets moois maken en creatief bezig zijn? Dan is het leuk om een workshop bloemwerk te doen! Dit is ideaal voor een groep van 8 tot 12 personen.

Unieke locatie
Als het weer het toelaat werken we buiten, aan een lange tafel in het weiland of onder een afdak, in andere gevallen werken we binnen, in onze sfeervolle boerderij.

Bloemschikken
Altijd wordt gewerkt met mooie natuurlijke materialen zoals bloemen, mos, takken, bessen en andere vormen van groen. In onderling overleg bespreken we wat we gaan maken. Dit kan zijn seizoensgebonden bloemwerk (denkt U aan een voorjaarsboeket met frisse voorjaarskleuren, of aan een herfstcompositie met weer heel andere tinten), maar ook een bloemstuk voor kerst, voor pasen, of voor andere bijzondere gelegenheden. Ook is het mogelijk dat ik U laat zien op welke wijze een goed boeket wordt samengesteld, welke combinaties mogelijk zijn, hoe een boeket wordt gebonden en uiteindelijk in de vaas wordt geschikt. In principe is alles mogelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Zet uw wensen of vragen op de e-mail en we nemen contact met u op!